چالش های مدیرعاملی که باید بر آنها غلبه کنید
شما موفق شده اید. بعد از سعی و تلاش زیاد به بالای نردبان شرکت صعود کردید و به مدیرعامل شرکت تبدیل شدید. اما ، زمانی برای شادی برای دستاوردهای شما وجود ندارد. دنیای کسب و کار به طرز باورنکردنی بی ثبات است. و اگر به نتایجی که شرکت شما به آن احتیاج دارد ، نرسید، به سرعت در های خروج را به شما نشان خواهند داد.
در حالی که شما همیشه نمی توانید عوامل مؤثر در تعریف موفقیت کسب و کار خود را کنترل کنید ، شما باید بر ویژگیهای رهبری خود کنترل داشته باشید و این به احتمال زیاد، تفاوت ها را ایجاد می کند. با ویژگی های صحیح ، شما می توانید برای تقویت روحیه کارکنان و یافتن راه هایی برای افزایش بهره وری ، مجهز باشید.
با این حال ، اگر شما بر ضعف های شخصی خود غلبه نکنید و یا درگیر چالش مدیرعاملی شوید ، برای رسیدن به این نتایج بسیار تحت فشار قرار خواهید گرفت. موارد زیر صفاتی است که همه مدیران عامل باید برای غلبه بر آن تلاش کنند
۱)شما باید برای غلبه بر غرور تلاش کنید.
بعد از رسیدن به هدف خود (مدیرعاملی) ، اولین چالش مدیرعاملی شما ، مغرور شدن است. شما ممکن است یک باور بی اساس ایجاد کنید که دیگر نیازی به جستجوی فرصت های یادگیری و رشد ندارید. در عوض ترجیح می دهید اطراف خود را با افراد “بله قربان گو ۱” محاصره کنید و ممکن است کسانی را که تفکر و دانش شما را به چالش می کشند ، کنار بگذارید.
افتخار کردن به دستاوردهای خود، هیچ مشکلی ندارد ، اما نباید این مسئله روی ذهن و رفتارهای شما تاثیر بگذارد. این تاثیر باعث می شود ، تغییرات صنعت و ایده های دیگران را نادیده بگیرید. به همین دلیل است که شرکت های Kodak 2 و BlockBuster3 درحال حاضر ، وجود ندارند.
شما به عنوان مدیرعامل ، باید فروتنی را حفظ کنید و به یاد داشته باشید که بندرت باهوش ترین فرد اتاق هستید.
کنار گذاشتن غرور و شروع کردن به گفتگو با اعضای تیم ، فقط به شما در دریافت ایده های جدید کمک نمی کند بلکه انگیزه بیشتری به کارمندانتان می دهد. همانطور که از فروتنی برای نشان دادن ارزش کارمندان خود استفاده می کنید ، می توانید میزان ترک کار و غیبت را کاهش دهید ، که مستقیماً بر بهره وری و هزینه های کلی تأثیر می گذارد.
۲) شما باید برای غلبه بر محتاط بودن تلاش کنید.
در نگاه اول ، یک نگرش محتاطانه ممکن است یک ویژگی منفی به نظر نرسد، اما این نگرش به ندرت یک ویژگی مطلوب در یک مدیر عامل است. از وظایف مدیرعامل موفق، توانایی پذیرفتن ریسک های موثر و مناسب و همچنین توانایی عمل در موقعیت های پرمخاطره باشد؛ به ویژه زمانی که “اقدامات درست” در ابتدا مشخص نیست.
اگرچه درست است که مدیران عامل باید از منابع و دانش موجود برای اطمینان از تصمیم گیری آگاهانه استفاده کنند ، اما بسیاری از افراد اجازه می دهند ترس از شکست آنها را از ریسک پذیری باز دارد. آنها برای تصمیمگیری بیش از حد تفکر می کنند و مطابق با ایدههای گذشته، تصمیم های خود را برمیگزینند.
در واقع ، بسیاری از بزرگترین نوآوری ها و موفقیت ها در دنیای کسبوکار و سایر زمینه ها نتیجه یک ریسک معقول و محاسبه شده است. ترک تحصیل در دانشگاه و راه اندازی مایکروسافت برای بیل گیتس یک ریسک بود. اما این ریسک ، یک نوآوری بزرگ در دنیای تکنولوژی را به همراه داشت.
همه ریسک ها بازدهی آنچنانی ندارند. اما ، حتی اگر ریسک کردن ، موفقیتآمیز نباشد ، می توانید اطلاعات و تجربه های جدیدی از آن یاد بگیرید که به رشد و پیشرفت شرکت شما در رقابت کمک می کند.
۳) شما باید برای غلبه بر “تمرکز کامل روی سود” تلاش کنید.
زمانی که مدیرعامل می شوید، مهمترین چالش مدیرعاملی شما ، ترازمالی شرکت است. زمانی که متوجه می شوید باید در مورد این مسئله به سرمایه گذاران و هیئت مدیره شرکت پاسخ دهید ، مهم بود آن مشهود میشود. اما ، این نباید باعث شود که شما روی افزایش سود شرکت متمرکز شوید و نیاز مشتری خود را در الویت های بعدی قرار دهید.
تمرکز روی سود بهندرت پایان خوبی خواهد داشت. اگر سعی کنید ارائه خدمات مشتری خود را کاهش دهید یا از مواد ارزان تری برای تولید محصولات خود استفاده کنید ، مخاطبان هدف شما متوجه این موضوع می شوند.
گرچه ممکن است اکنون که در نقش مدیرعامل مشغول خدمت هستید ، ارتباط زیادی با مشتریان خود نداشته باشید ، با این وجود می توانید از بینش سایر کارمندان خود استفاده کنید تا درک کنید که مخاطبان شما چه نگرانی و چه نیازهایی دارند.
همانطور که به طور مداوم به دنبال بهبود محصولات یا خدمات خود به روشی هستید که به بهترین وجه به مشتریان خود کمک کند ، قادر خواهید بود برای موفقیت پایدار ، نیازهای برند خود را دنبال کنید.
و در آخر اینکه ، هنگامی که برای رفع چالش مدیرعاملی گفته شده، اقدام می کنید ، بهتر می توانید تأثیر مثبت و ماندگاری روی شرکت خود داشته باشید. از ایجاد انگیزه برای کارمندان تا واکنش مناسب به تغییرات بازار و همچنین غلبه بر موانع رایج مدیرانعامل به شما این امکان را می دهد که شرکت خود را به آینده ای امیدوار کننده راهنمایی کنید. با شرکت در دوره جامع مدیرعاملی به فراگیری مهارتهای مدیرعاملی بپردازید.
دیدگاهتان را بنویسید